• 14 jaar ervaring
  • Scherp geprijst
  • Velux & Fakro gecertificeeerd
  • Montage partnerschap
  • Snelle service
  • Prijsopgave binnen een dag
Meer informatie of een offerte aanvragen?
*verplichte velden

HG Timmerwerken is uw specialist in dakramen, zolder verbouwingen en timmerwerken

HG Timmerwerken is een dakraam specialist. Onze specialisme bestaat uit het plaatsen van Velux en Fakro dakramen. Met onze 14 jaar lange ervaring kunnen wij veel meer voor u betekenen. Verder verzorgen wij bij HG Timmerwerken ook voor dakkapellen en dakdoorvoeren. Ook plaatsen wij dakramen in een leien dak. Mocht u problemen ondervinden, dan kunnen wij ervoor zorgen dat alles volgens een leien dakje gaat. Hiervoor zijn wij immers opgeleid en kunnen wij u snel van dienst zijn. Bij klein timmerwerk of een complete verbouwing aan uw huis kunt u altijd bij HG Timmerwerken terecht. Wilt u meer weten over onze onderstaande diensten, neem dan gauw contact met ons op!

Dakraam HG timmerwerken

DAKRAMEN

Verschillende varianten, stijlen en materialen.
Passende dakramen voor uw woonstijl!

Lees meer over dakramen 

Zolderverbouwingen

ZOLDER VERBOUWING

Voor al uw zolder verbouwingen bent u bij ons aan het juiste adres.

Lees meer over zolder verbouwingen

timmerwerken

TIMMERWERKEN

Voor al uw timmerwerken kunt u ons inhuren, van dakramen tot dakkapellen.

Lees meer over timmerwerken 

PROFESSIONEEL ADVIES VAN HG TIMMERWERKEN


We luisteren graag naar uw wensen en zullen u op alle mogelijke manieren adviseren. Daarnaast doen we natuurlijk ons uiterste best om de betreffende wensen ten uitvoer te brengen. Als u tevreden bent, zijn wij dat als dakramenspecialist van HG Timmerwerken immers ook. Met goede garanties bieden we u daarom de zekerheid dat u jaren vrij bent van zorgen als het gaat om uw dakraam. Ook een goede service behoort tot onze plicht. Via onze website proberen wij u zo veel mogelijk op de hoogte te houden van alle mogelijkheden.

Alle prijzen die vermeld staan op de website zijn inclusief het plaatsen van het dakraam, de complete aftimmering en BTW. Wij vinden het namelijk erg belangrijk dat u exact weet waar u aan toe bent. Zo kunt u een dakraam laten plaatsen zonder dat u achteraf voor onaangename verassingen komt te staan.

REACTIE VAN KLANTEN


Aanvankelijk offerte voor een ander type dan gevraagd. Het juiste raam was ook erg scherp geprijsd. Maar de mannen uit Lelystad belden netjes een dag vantevoren dat het weer het niet toeliet in de ochtend, dus dat ze in het begin van de middag kwamen. Ze zijn beter in het voorspellen dan Erwin Kroll. De mannen werken erg netjes en snel. Ze hebben de oude betimmering mooi laten zitten en alles sluit prima aan! Echt een aanrader!
Don Nijssen
Zeer snel en vakkundig afgehandeld. Het raam dat ik zocht hadden ze toevallig nog staan en daardoor kon de klus zelfs binnen 2 weken al gedaan worden. G. Diermanse voerde de klus vlot, maar absoluut niet gehaast af. Ik heb rust over de schouder mee kunnen kijken en kreeg ook nog uitleg over hetgeen hij aan het doen was en hoe ik de aftimmering zelf het beste zou kunnen doen. Dik tevreden!
Robin Puls

Vrijblijvende offerte aanvragen


Wilt u een dakraam, timmerwerk, dakdoorvoeren laten plaatsen door de specialisten van HG Timmerwerken? Of wilt u meer weten over onze werkzaamheden of een vrijblijvende offerte aanvragen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Dat doet u snel en eenvoudig met het contactformulier hier op de site. U kunt ons ook telefonisch bereiken door te bellen naar 06-52271428 of een mail sturen naar info@hg-timmerwerken.nl. Wij van HG Timmerwerken gaan vol enthousiasme bij u aan de slag voor het installeren van een dakraam van Fakro.