• 14 jaar ervaring
  • Scherp geprijst
  • Velux & Fakro gecertificeeerd
  • Montage partnerschap
  • Snelle service
  • Prijsopgave binnen een dag

Een kunststof dakraam bestelt u bij HG Timmerwerken


Specialist in kunststof dakramen

Heeft u de zolder vernieuwd, of heeft u meer behoefte aan extra daglicht via het dak? Breng dan een kunststof dakraam aan in uw dak, of vervang uw houten dakramen door onderhoudsarme kunststof dakramen. Begint u zelf aan die klus, of schakelt u de hulp van een expert in? Neem in het laatste geval contact op met HG Timmerwerken! Onze experts werken al vele jaren met veel plezier en enthousiasme aan diverse bouwwerkzaamheden. Uiteraard weten wij als geen ander exact hoe wij het beste kunststof dakramen op maat kunnen plaatsen.

Maatadvies bij kunststof dakramen


Bel de experts van HG Timmerwerken als u een kunststof dakraam wilt laten plaatsen. Wij luisteren goed naar uw wensen voor het plaatsen van een dakraam, en zullen u gedurende het hele proces adviseren over alle mogelijkheden die u heeft met dakramen. Wij zijn immers experts op het gebied van dakramen plaatsen. Wij weten dus dat het grote aanbod en de vele toepassingsmogelijkhden overweldigend kunnen zijn. Wij begeleiden u graag bij het maken van uw keuzes. Zo kunt u dus kiezen voor een zeer onderhoudsarm kunststof dakraam. En kunststof dakraam is net zo fraai en handig als een houten dakraam. U heeft er alleen minder omkijken naar. Laat uw kunststof dakraam dus plaatsen door HG Timmerwerken!

Foto dakramen

Houten dakraam vervangen door kunststof dakraam


In de vele jaren van het plaatsen van dakramen op maat hebben we veel soorten daken de revue zien passeren. Wij zien in een oogopslag welke dakraam geschikt is voor welk dak en welke voor- of nadelen aan een bepaald dakraam in een bepaalde situatie kleven. Bij een dakraam op maat hoort uiteraard altijd een advies op maat! Zo kunt u uw houten dakramen laten vervangen door kunststof dakramen. Een kunststof dakraam absorbeert geen vocht en is duurzaam bestand tegen corrosie. Kunststof dakramen zijn daarmee uitermate geschikt voor ruimtes waar langdurig vocht aanwezig is, zoals een badkamer, wasserette of zwembad. Bij HG Timmerwerken hebben we bijvoorbeeld kunststof dakramen van het merk Fakro. Fakro dakramen zijn een aantrekkelijk, betrouwbaar en betaalbaar alternatief voor de duurdere dakramen. Fakro staat ook voor duurzaamheid, veiligheid en gezondheid bij de ontwikkeling van haar dakramen. Bij HG Timmerwerken zijn we in het bezit van diverse certificaten voor het plaatsen van een kunststof dakraam op maat, zo ook van Fakro.

Offerte aanvragen bij HG Timmerwerken


Wilt u kunststof dakramen op maat laten plaatsen, of wilt u meer weten over onze services? Neem dan contact op met HG TImmerwerken en laat ons een vrijblijvende offerte voor u opstellen. Dat doet u via het contactformulier hier op de site, door te bellen naar 06-52271428 of een mail te sturen naar info@hg-timmerwerken.nl. Een kunststof dakraam bestelt u bij HG Timmerwerken.

    Meer informatie of een offerte aanvragen?
    *verplichte velden