• 14 jaar ervaring
  • Scherp geprijst
  • Velux & Fakro gecertificeeerd
  • Montage partnerschap
  • Snelle service
  • Prijsopgave binnen een dag

Wanneer u al jaren van plan bent om iets met die donkere zolder te gaan doen, overweeg dan om een dakraam op maat te laten installeren. Een dakraam biedt u veel voordelen, zoals natuurlijk licht, betere ventilatie en een verbeterde esthetiek. HG timmerwerken geeft u nog eens vijf extra redenen, waarom u in 2023 een dakraam op maat zou moeten laten plaatsen.

1. Extra kamer in huis

Met een dakraam op maat kunt u genieten van natuurlijk zonlicht op die donkere zolder. Het licht fleurt de hele ruimte op, dat zorgt meteen voor een vrolijker sfeer. En opeens is die zolder overal geschikt voor. Een Yogaruimte, hobbykamer, extra slaapkamer of misschien een thuiskantoor?

2. Verbeterde ventilatie

Een dakraam verbetert de ventilatie in huis door oude lucht te laten ontsnappen en verse lucht uw huis binnen te laten. Zo wordt het binnen een stuk comfortabeler. En daar hoeft u het dakraam niet eens open te zetten, want een dakraam op maat kan worden uitgerust met een ingebouwd ventilatierooster. Ook als het kouder is, kunt u het huis dus ventileren zonder dat u voor de vogeltjes stookt.

3. Luxueuze uitstraling

Met een dakraam op maat geeft u uw zolder een luxueuze uitstraling. Er zijn veel verschillende soorten modellen, waardoor u er echt iets bijzonders van kunt maken en hem mooi kunt inrichten. En wij doen meer dan alleen dakramen plaatsen, ook de rest van het timmerwerk kunt u aan ons overlaten.

4. Meer veiligheid

Moderne dakramen zijn uitgerust met goede sloten en een veilige kierstand. U hoeft dus niet bang te zijn dat iemand midden in de nacht door uw dakraam binnenkomt! Of bang te zijn dat er een kind door naar buiten valt.

5. Uw huis wordt meer waard

Met een op maat gemaakt dakraam kunt u de waarde van uw huis daadwerkelijk verhogen. Het is een bouwkundige verbetering waardoor de waarde van uw huis zal stijgen. U kunt er dus zelf van genieten, terwijl u de investering dankzij de waardeverhoging van uw huis bij verkoop ook nog eens terugkrijgt!

Dakraam op maat van HG Timmerwerken

Dakramen op maat bieden u vele voordelen en zijn een ideale manier om een donkere zolder op te fleuren of extra leefruimte te creëren. Neem gerust contact op met HG Timmerwerken en ontvang een vrijblijvende offerte voor het laten plaatsen van een dakraam op maat in 2023. Wij kunnen u helpen uw zolderruimte optimaal te benutten, zodat u de ruimte van uw zolder optimaal kunt gebruiken en kunt genieten van de voordelen van natuurlijk licht!