• 14 jaar ervaring
  • Scherp geprijst
  • Velux & Fakro gecertificeeerd
  • Montage partnerschap
  • Snelle service
  • Prijsopgave binnen een dag

Dakraam laten vervangen door HG Timmerwerken


14 jaar ervaring met dakramen

Wilt u door een specialist uw dakraam laten vervangen? Neem dan contact op met HG Timmerwerken! Al meer dan 14 jaar gaan onze experts met veel enthousiasme aan de slag met verschillende bouwwerkzaamheden. Wij weten precies hoe we uw dakraam het beste kunnen vervangen! Dakramen vervangen is echter niet de enige taak die wij bij u uit kunnen voeren. Van klein timmerwerk tot het bouwen van een compleet nieuw huis, wij gaan bij u aan de slag!

Uw partner in bouwwerkzaamheden


Bel ook de experts van HG Timmerwerken als u uw dakramen wilt laten vervangen. Wij luisteren goed naar uw wensen, en zullen u gedurende het hele proces adviseren over de beschikbare mogelijkheden. Wij zijn immers experts op het gebied van dakramen verplaatsen, maar weten dat er een grote verscheidenheid is aan opties en dat de mogelijkheden nogal overweldigend kunnen zijn. Wij begeleiden u met het maken van keuzes, en zijn pas tevreden als u dat ook bent. Uw dakraam vervangen we met hoogwaardige materialen van erkende bedrijven die excellente garanties bieden. Laat uw dakraam vervangen door HG Timmerwerken, en u hoeft zich de komende jaren nergens druk over te maken!

FTP-V sfeerfoto 05 (www)

Dakraam vervangen door specialist


In de 14 jaar dat wij dakramen plaatsen en vervangen hebben we elk type dak voorbij zien komen. We weten dan ook alles over de mogelijkheden voor de verschillende soorten daken. We werken altijd met hoogwaardige producten waar wij zelf volledig achter staan. Zo maken we veel gebruik van Velux en Fakro, en kunnen we hiermee ook uw dakraam vervangen. Velux is al decennialang de marktleider wat betreft dakramen. Ze hebben een groter glasoppervlak dan normaal, maar betere isolatiewaarden. Bovendien zijn ze gemaakt van sterk materiaal en netjes afgelakt. De dakramen van Fakro vormen een betrouwbare en betaalbare vervanging van uw dakramen. Fakro streeft naar duurzaamheid, veiligheid en gezondheid tijdens het ontwikkelen van hun producten. Bij HG Timmerwerken zijn we in het bezit van verschillende certificaten voor het vervangen van dakramen, waaronder het Velux en Fakro certificaat.

Vraag een vrijblijvende offerte aan


Wilt u alles weten over onze services en ook meteen een afspraak inplannen om uw dakraam te vervangen? Neem dan contact op en laat ons een vrijblijvende offerte opstellen. Dat doet u via het contactformulier hier op de site, door te bellen naar 06-52271428 of een mail te sturen naar info@hg-timmerwerken.nl. Wij gaan vol enthousiasme bij u aan de slag om uw dakraam te vervangen!

    Meer informatie of een offerte aanvragen?

    *verplichte velden