• 14 jaar ervaring
 • Scherp geprijst
 • Velux & Fakro gecertificeeerd
 • Montage partnerschap
 • Snelle service
 • Prijsopgave binnen een dag

Dakdoorvoeren laten plaatsen? Bel HG Timmerwerken!


Laat uw dakdoorvoering plaatsen door HG Timmerwerken

Bent u op zoek naar een vakbedrijf dat gespecialiseerd is in dakdoorvoeren? Maak dan kennis met HG Timmerwerken. Wij zijn een ervaren timmerbedrijf waar u terecht kunt voor de montage van dakdoorvoeren. Naast de montage zorgen wij ook voor de levering van dakdoorvoeren. Dakdoorvoeren zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Onze specialist gaat samen met u op zoek naar een dakdoorvoering die perfect aansluit bij het dak van uw pand of woning. Wilt u meer te weten komen over de mogelijkheden op het gebied van dakdoorvoeren? Lees dan verder. U kunt ook direct contact met ons opnemen voor de hulp van onze vakman bij de plaatsing van een dakdoorvoering.

De toepassingen van dakdoorvoeren


Bent u van plan om een dakdoorvoering te laten plaatsen voor de aan- of afvoer van lucht voor (mechanische) ventilatie? Heeft u een wasdroger of afzuigkap die u wilt laten aansluiten? Of wilt u een dakdoorvoering voor rioolluchting? Wij helpen u graag. Dakdoorvoeren zijn te verkrijgen in verschillende vormen en maten voor verschillende toepassingen. Wij werken het meest met dakdoorvoerpannen. Een dakdoorvoerpan wordt geplaatst op uw pannendak en zorgt voor een lucht- en waterdichte afsluiting. Wilt u meer te weten komen over de verschillende soorten dakdoorvoeren die verkrijgbaar zijn? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag met het vinden van een dakdoorvoering die past bij uw woning of pand.

Onze voordelen


Wanneer u HG Timmerwerken inschakelt voor de levering en plaatsing van dakdoorvoeren, kunt u het volgende verwachten:

 • Meer dan 10 jaar ervaring
 • Scherpe prijzen
 • Snelle service
 • Uitstekende kwaliteit
 • Prijsopgave binnen een dag

Voor meer informatie over onze service en de voordelen die wij bieden, neemt u contact met ons op. U kunt dan direct een vrijblijvende offerte bij ons aanvragen.

dakdoorvoeren in rotterdam

De montage van een dakdoorvoering


Heeft u samen met onze specialist een passende dakdoorvoering gevonden? Dan zullen wij deze zo snel mogelijk bij u leveren, zodat we aan de slag kunnen gaan met de montage. Eerst wordt gekeken waar de dakdoorvoering geplaatst moet worden. Vervolgens starten we op een veilige en verantwoorde manier met de plaatsing op het dak. Wij zorgen voor een netjes afgewerkt resultaat. Wilt u meer te weten komen over de montage? Neem dan contact met ons op.

Dakdoorvoeren alle maten soorten types voor elke dakpan te leveren en te monteren. Heeft u toch nog een andere pan laat het ons even weten.

Kunstof pan Holle

Kunstof pan Holle

Kunstof pan Verbeterde Holle

Kunstof pan Verbeterde Holle

Kunstof pan Opnieuw Verbeterde Holle

Kunstof pan Opnieuw Verbeterde Holle

Kunstof pan Mulden Hol

Kunstof pan Mulden Vlak

Kunstof pan Tuile Du Nord

Kunstof pan Tuile Du Nord

Kunstof pan Tuile Du Nord

Kunstof pan Golfplaat

Kunstof pan Sneldek

Kunstof pan Sneldek

Kunstof pan Neroma

Kunstof pan Leien

Kunstof pan Stonewold

Kunstof pan Stonewold

Universeel lood

Neem contact met ons op


Wilt u de hulp van onze vakman inschakelen voor het plaatsen van dakdoorvoeren? Of wilt u meer te weten komen over onze aanpak? Bel ons dan via telefoonnummer 06-52271428 of mail naar info@hg-timmerwerken.nl. Wij maken dan binnen een dag een vrijblijvende offerte voor u op. Wij gaan dan zo snel mogelijk aan de slag met de montage van dakdoorvoeren bij u thuis.

  Meer informatie of een offerte aanvragen?

  *verplichte velden