• 14 jaar ervaring
 • Scherp geprijst
 • Velux & Fakro gecertificeeerd
 • Montage partnerschap
 • Snelle service
 • Prijsopgave binnen een dag

Dakraam van Fakro


HG Timmerwerken plaatst dakramen van Fakro

Wilt u een dakraam laten plaatsen? Dan kiest u natuurlijk voor een topkwaliteit dakraam van Fakro. Fakro staat bekend als vooraanstaande, innovatieve producent van dakramen van topkwaliteit. Een dakraam van Fakro laat u natuurlijk plaatsen door de experts van HG Timmerwerken. Als timmerbedrijf hebben wij ons gespecialiseerd in het leveren, plaatsen en onderhouden van dakramen. Hierbij maken we alleen gebruik van materiaal van topkwaliteit, zoals de Fakro.

Wat zijn Fakro dakramen?


Fakro is fabrikant van een breed assortiment aan dakramen voor zowel hellende als platte daken. In 1994 werd het eerste Fakro dakraam in Nederland geplaatst. Het bleek een groot succes te zijn, en tegenwoordig kiezen steeds meer mensen voor de topkwaliteit dakramen van dit familiebedrijf. Een dakraam van Fakro is verkrijgbaar in heel veel verschillende stijlen, modellen en kleuren. Dit betekent dat er altijd dakramen te vinden is dat precies bij uw woning of bedrijfspand past.

Voordelen van een Fakro dakraam


Wat maakt een dakraam van Fakro nu eigenlijk zo speciaal tegenover andere merken dakramen? Wij zetten de voordelen voor u op een rij:

 • Ze zorgen voor veel natuurlijke lichtinval.
 • Ze hebben een zeer laag warmteverlies. Het zijn de meest energiezuinige dakramen op de markt.
 • Door het geïntegreerde ventilatierooster is er altijd een toevoer van frisse lucht.
 • De dakramen van Fakro beschikken over een speciale kindveilige kierstand die ervoor zorgt dat kinderen het raam niet verder open kunnen maken, maar dat de ruimte wel geventileerd wordt.
 • Elk houten dakraam van Fakro beschikt over het FSC® keurmerk, wat betekent dat het gebruikte hout afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen.
FPP PreSelect MAX sfeerfoto 03 (www)

Prijzen


Bekijk de prijzen van Fakro dakramen hier.

Let op prijzen zijn gebaseerd op daken met dakpannen. Heeft u bitumen, leien of golfplaten op het dak laat dit even weten hier gelden
andere prijzen voor.

Services van HG Timmerwerken


HG Timmerwerken is niet alleen leverancier van de Fakro dakramen, wij installeren ze ook zorgvuldig. Daarbij kunt u ons inschakelen voor eventuele reparaties. Wij luisteren altijd goed naar uw wensen voor het plaatsen van een dakraam. Tijdens het volledige proces van plaatsing adviseren wij u over alle mogelijkheden. Aangezien het grote aanbod van dakramen van Fakro overweldigend kan zijn, begeleiden we u graag met het maken van keuzes. U schakelt ons natuurlijk in wanneer u vragen heeft over welk model het meest geschikt is voor uw pand. Bekijk hier de accessoires van Fakro en hier de Fakro Installatieproducten.

Vrijblijvende offerte aanvragen


Wilt u een dakraam van Fakro laten plaatsen door de specialisten van HG Timmerwerken? Of wilt u meer weten over onze werkzaamheden of een vrijblijvende offerte aanvragen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Dat doet u snel en eenvoudig met het contactformulier hier op de site. U kunt ons ook telefonisch bereiken door te bellen naar 06-52271428 of een mail sturen naar info@hg-timmerwerken.nl. Wij van HG Timmerwerken gaan vol enthousiasme bij u aan de slag voor het installeren van een dakraam van Fakro.

  Meer informatie of een offerte aanvragen?

  *verplichte velden