• 14 jaar ervaring
  • Scherp geprijst
  • Velux & Fakro gecertificeeerd
  • Montage partnerschap
  • Snelle service
  • Prijsopgave binnen een dag

Timmerwerken


HG Timmerwerken gaat aan de slag

Wilt u de werkzaamheden in en rondom uw huis laten klaren door een ervaren specialist? Dan bent u bij HG Timmerwerken aan het juiste adres! Wij hebben jarenlange ervaring met verschillende werkzaamheden, en gaan graag bij u aan de slag. We hebben ons gespecialiseerd in het plaatsen en repareren van dakramen, maar dat is niet de enige klus die we bij u uit kunnen voeren. Of het nu gaat om kleine timmerwerken of het bouwen van een compleet huis, u kunt terecht bij HG Timmerwerken!

Bouwwerkzaamheden door HG Timmerwerken


U schakelt de onze experts in voor al uw bouwwerkzaamheden in en rondom het huis. Wij brengen niet alleen uw projecten tot een goed einde, maar zullen u ook tijdens het gehele proces blijven informeren en adviseren. Wanneer u een klus laat klaren door HG Timmerwerken heeft u altijd een vast contactpersoon. Zo weet u bij wie u terecht kunt bij vragen, en worden miscommunicaties voorkomen. Bij het uitvoeren van de meeste timmerwerken zijn er verschillende manieren waarop de klus geklaard kan worden. Wij bespreken altijd met u welke mogelijkheden er zijn voor uw pand, en maken samen een plan van aanpak. Wij zijn namelijk pas tevreden wanneer u dat ook bent!

dakraam op maat

Specialist in dakramen


Bij HG Timmerwerken hebben we ons in de loop der jaren gespecialiseerd in het leveren, plaatsen en repareren van dakramen. Hierbij gebruiken we enkel producten waar we zelf volledig achter staan. Denk bijvoorbeeld aan de merken Velux en Fakro. Velux is al decennialang niet voor niets de marktleider op het gebied van dakramen. Het zijn sterke producten met een groot glasoppervlak en sterke isolatiewaarden. De dakramen van Fakro zijn een betrouwbare en betaalbare oplossing die wij bij al uw wensen aan kunnen laten sluiten. Tijdens het produceren en leveren van hun producten streeft Fakro naar duurzaamheid, veiligheid en gezondheid. Wij zijn in het bezit van erkende certificaten voor het plaatsen van dakramen, waaronder het Velux en het Fakro certificaat. Onze ervaren specialisten weten dus hoe ze vakkundig aan de slag moeten gaan!

Vraag een vrijblijvende offerte aan


Heeft u timmerwerken die uitgevoerd moeten worden door een specialist? Wilt u meer weten over onze werkzaamheden of een vrijblijvende offerte aanvragen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Dat doet u telefonisch door te bellen naar 06-52271428 of stuur een mail naar info@hg-timmerwerken.nl. Wij gaan graag aan de slag met al uw timmerwerken!

    Meer informatie of een offerte aanvragen?

    *verplichte velden