• 14 jaar ervaring
 • Scherp geprijst
 • Velux & Fakro gecertificeeerd
 • Montage partnerschap
 • Snelle service
 • Prijsopgave binnen een dag

Dakkapellen plaatsen


Expertise van HG Timmerwerken

Wist u dat HG Timmerwerken expert is in dakkapellen plaatsen? Al jarenlang gaan wij aan de slag met het plaatsen van de mooiste dakkapellen en dakramen. Dit doen onze enthousiaste medewerkers efficiënt, vakkundig en natuurlijk veilig. Wilt u een dakkapel laten plaatsen? Dan gaan we natuurlijk ook graag bij u aan de slag. U kunt ons tevens inschakelen voor andere timmerwerken. Of het nu gaat om kleine klusjes, dakkapellen plaatsen of het bouwen van een compleet nieuw huis, HG Timmerwerken staat voor u klaar!

De services van HG Timmerwerken


De experts van HG Timmerwerken gaan aan de slag met alle bouwwerkzaamheden in en rondom het huis. Dakkapellen plaatsen valt hier natuurlijk ook onder. Wij brengen uw project gegarandeerd tot een goed einde. Dit komt niet alleen omdat we werken met de beste apparatuur en topkwaliteit materialen, maar ook omdat onze medewerkers vol enthousiasme en vakkennis bij u aan de slag gaan. Hierdoor is uw klus in een mum van tijd geklaard. Bij HG Timmerwerken heeft u altijd te maken met een vaste contactpersoon die u tijdens het gehele project op de hoogte blijft houden. Hier kunt u ook terecht met al uw vragen. Samen met uw contactpersoon bespreekt u de mogelijkheden en wordt er een plan van aanpak opgesteld. Wij zijn immers pas tevreden wanneer u dat ook bent!

Voordelen van een dakkapel


Twijfelt u nog over het plaatsen van een dakkapel? Dan vertellen wij u graag meer over de voordelen!

 • Door het schuine dak van een zolder is de loopruimte daar zeer beperkt. Dit vergroot u met een dakkapel.
 • Het vergrootte totaal oppervlak verhoogt niet alleen uw wooncomfort, maar ook de waarde van uw woning.
 • Doordat de dakkapellen die wij plaatsen voorzien zijn van mooie grote ramen heeft u veel meer natuurlijke lichtinval. Hierdoor voelt de ruimte tevens groter aan dan dat deze in werkelijkheid is.
 • U heeft veel meer uitzicht vanaf uw zolder.
 • Een dakkapel van HG Timmerwerken vereist zeer weinig onderhoud.
dakkapellen

Specialist in dakwerkzaamheden


U kunt bij HG Timmerwerken terecht voor heel veel verschillende klussen, maar wij hebben ons in de loop der jaren gespecialiseerd in dakramen en dakkapellen plaatsen. Dit doen wij altijd met materialen van hoge kwaliteit, en met merken waar we zelf ook echt in geloven. Zo maken we regelmatig gebruik van de merken Velux en Fakro. Velux is al decennialang marktleider door het grote glasoppervlak en de hoge isolatiewaarden. Het sterke materiaal ziet er mooi strak uit, waardoor het een ware toevoeging is aan elk interieur. De Fakro dakkapellen zijn een betrouwbaar, duurzaam en betaalbaar alternatief. Bij HG Timmerwerken zijn we in het bezit van verschillende certificaten voor het plaatsen van dakkapellen, waaronder het Fakro en Velux certificaat. U kunt dus vertrouwen op de kennis van onze specialisten.

Laat HG Timmerwerken uw dakkapel plaatsen


Wilt u meer informatie over onze werkzaamheden, de mogelijkheden die wij kunnen bieden, of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen voor het plaatsen van een dakkapel? Neem gerust contact met ons op. Dat doet u door hier op de site het contactformulier in te vullen, maar u kunt ook bellen via 06-52271428 of een mail sturen naar info@hg-timmerwerken.nl. Schakel de specialisten van HG Timmerwerken in, dé specialist in dakkapellen plaatsen!

  Meer informatie of een offerte aanvragen?

  *verplichte velden