• 14 jaar ervaring
  • Scherp geprijst
  • Velux & Fakro gecertificeeerd
  • Montage partnerschap
  • Snelle service
  • Prijsopgave binnen een dag

Velux dakraam van HG Timmerwerken


Dakramen van Velux bij de echte specialist

Heeft u de zolder vernieuwd en wilt u er dakramen plaatsen? Of heeft u dringend behoefte aan extra daglicht via het dak? Met dakramen van Velux brengt u extra veel daglicht en frisse lucht in huis. Begint u zelf aan die klus, of schakelt u de hulp van een expert in? Neem in het laatste geval contact op met HG Timmerwerken! Wij leveren al vele jaren de topkwaliteit dakramen van Velux en onze experts werken al met veel plezier en enthousiasme aan het plaatsen van de dakramen. Wij weten dus als geen ander exact hoe wij het beste een Velux dakraam op maat kunnen plaatsen.

Het originele dakraam is het Velux dakraam


Wanneer u de keuze maakt voor een dakraam van Velux haalt u het eerste echte dakraam met vele mogelijkheden in huis. Velux is alweer drie decennia lang marktleider op het gebied van dakramen. In die dertig jaar is het dakraam van Velux uitgegroeid van een enkel dakraam in één maat met één bedieningsmethode en scharnierpunt, tot een uitgebreide collectie dakramen in vele uitvoeringen, soorten, maten en toepassingsmogelijkheden. Zo is er dus altijd een Velux dakraam dat volledig voldoet aan al uw wensen.

VELUX INTEGRA uitzettuimelvenster 138440-01-XXL

Prijzen


Bekijk de prijzen van Velux dakramen hier.

Let op prijzen zijn gebaseerd op daken met dakpannen. Heeft u bitumen, leien of golfplaten op het dak laat dit even weten hier gelden
andere prijzen voor.

Advies over Velux dakramen


Heeft u uit het aanbod van HG Timmerwerken het dakraam van Velux gevonden dat aan uw wensen voldoet? Dan helpen wij u uiteraard graag verder met een uitgebreid advies over deze dakramen. Wij adviseren u bijvoorbeeld over het op maat maken van Velux dakramen en het monteren van de dakramen. Onze specialisten komen daarvoor bij u thuis voor informatie en advies. Ook kijken ze of uw dak geschikt is voor montage van een Velux dakramen. Als u kiest voor Velux, kiest u automatisch voor een raam dat aan de veiligheidseisen voldoet van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Dat is toch een heel veilig idee!

Offerte aanvragen voor dakraam Velux bij HG Timmerwerken


Heeft u interesse in dakramen van Velux? Voor meer informatie over de mogelijkheden en de montage van Velux dakramen kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met HG Timmerwerken. Ook kunnen wij voor u een vrijblijvende offerte opstellen. U kunt ons bereiken via het contactformulier hier op de website, door te bellen naar 06-52271428 of door een mail te sturen naar info@hg-timmerwerken.nl. Dakramen van Velux bestelt u bij HG Timmerwerken.

    Meer informatie of een offerte aanvragen?

    *verplichte velden