• 14 jaar ervaring
 • Scherp geprijst
 • Velux & Fakro gecertificeeerd
 • Montage partnerschap
 • Snelle service
 • Prijsopgave binnen een dag

Zolder verbouwingen


HG Timmerwerken verbouwt complete zolders

Bij hg-timmerwerken bent u aan het juiste adres voor verbouwing van uw zolder of renovatie. Dit lijkt een ingrijpende verandering maar met HG Timmerwerken valt dit reuze mee. Wilt u eindelijk die oude rommelzolder opgeruimd hebben en tot een mooie kamer, werkruimte of keurige opbergzolder laten verbouwen? HG Timmerwerken komt u daar graag bij helpen zodat de mogelijkheden met u besproken kunnen worden. Met een oog voor detail en het juiste inlevingsvermogen komen we tot een mooi project. Als ervaren en vakkundig specialisten werken we met de juiste bouwmaterialen die een lange levensduur hebben. De wensen van de klant staan bij ons hoog in het vaandel.

Bij HG timmerwerken kunt u o.a. terecht voor:

 • Zolder Renoveren
 • Zolder verbouwen tot slaapkamer
 • Zolder verbouwen tot kinderkamer
 • Zolder verbouwen tot werkkamer
 • Zolder verbouwen tot opbergzolder

Renovatie

Bij renovatie moeten we denken aan het isoleren van het dakbeschot, dit is mogelijk op een aantal manieren, als zijnde pir isolatie met decor of isolatie dekens met gipsplaat. Met deze mogelijkheden onstaat er weer een glad strak geheel. Het ventilatie systeem voor op zolder is realiseerbaar voor: dakramen en dakkapellen. HG Timmerwerken heeft diverse maten en type’s dakramen. Voor het verwamen van uw zolder kunnen wij diverse soorten radiatoren plaatsen.

HG timmerwerken

Slaapkamer 

Uw zolder opsplitsen in een of meer kamers doen we door middel van metall-stuc wanden, dit zijn stalen profielen met isolatie ertussen en afgewerkt met gipsplaat. Hier kunnen we op een simpele manier een stalen kozijn in maken met een deur voor de toegang van de slaapkamer. Boven de zolder kunnen we een plafond aanbrengen zodat er ook verlichting in de kamers gemaakt kan worden. HG Timmerwerken kan ook een vliering realiseren met vlizotrap zodat alle overtollige spullen mooi op de vliering opgeborgen kunnen worden.

Kinderkamer 

De zolder is een prima plek voor kinderen waar een mooie kamer met een dakraam gerealiseerd kan worden. Een dakraam of een dakkapel zorgen voor meer lichtinval. Het is ook mogelijk om een vliering te realiseren als hoogslaper, zo blijft er meer ruimte over om te kunnen spelen. Zo zijn er tal van opties die we voor u of uw kind of uw werkplek kunnen verzinnen en maken. HG Timmerwerken komt u daar graag bij helpen zodat de mogelijkheden met u besproken kunnen worden.

Werkkamer

Thuiswerken was in Nederland altijd al erg populair, maar door de coronacrisis zit nu bijna iedereen noodgedwongen thuis achter de laptop. Een plek waar u rustig kan werken is essentieel, de zolder kan hier een mooie plek voor zijn. HG Timmerwerken maakt van uw zolder een mooie en functionele werkplek van alle gemakken voorzien. Bijvoorbeeld een mooi bureau met een planken wand of een kast onder het schuine dak. HG Timmerwerken helpt u graag verder.

Mogelijheden

De mogelijkheden voor de zolder zijn:

We komen graag met u in gesprek om uw wensen door te nemen en kunnen daarna altijd een vrijblijvende prijsopgave voor u maken.

HG Timmerwerken uw zolder onze zorg


HG Timmerwerken is niet alleen leverancier van dakramen, wij installeren ze ook zorgvuldig. Daarbij kunt u ons inschakelen voor eventuele reparaties. Wij luisteren altijd goed naar uw wensen voor het plaatsen van een dakraam. Tijdens het volledige proces van plaatsing adviseren wij u over alle mogelijkheden. Aangezien het grote aanbod van dakramen overweldigend kan zijn, begeleiden we u graag met het maken van keuzes. U schakelt ons natuurlijk in wanneer u vragen heeft over welk model het meest geschikt is voor uw pand.

dakraam

Complete zolder verbouwen?


Uw zolder uitbreiden, maar weet je niet waar je moet beginnen? HG Timmerwerken verzorgt complete zolder renovaties. Denk aan vervanging en/of verplaatsen van electra, sanitair, dakramen, wanden en deuren. Ons team staat klaar om alles aan te pakken.

 • Plaatsen van dakramen
 • Dakopbouw
 • Nieuwe badkamer
 • Electra
 • Maken van  plafonds
 • Aanbrengen van vloeren
 • Aftimmeren van uw zolder
 • Plaatsen voorzetwanden en voorzien van isolatie.

Vrijblijvende offerte aanvragen


Wilt u een dakraam, timmerwerk, dakdoorvoeren laten plaatsen door de specialisten van HG Timmerwerken? Of wilt u meer weten over onze werkzaamheden of een vrijblijvende offerte aanvragen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Dat doet u snel en eenvoudig met het contactformulier hier op de site. U kunt ons ook telefonisch bereiken door te bellen naar 06-52271428 of een mail sturen naar info@hg-timmerwerken.nl. Wij van HG Timmerwerken gaan vol enthousiasme bij u aan de slag voor het installeren van een dakraam van Fakro.

  Meer informatie of een offerte aanvragen?

  *verplichte velden