• 14 jaar ervaring
  • Scherp geprijst
  • Velux & Fakro gecertificeeerd
  • Montage partnerschap
  • Snelle service
  • Prijsopgave binnen een dag

Referenties

Aanvankelijk offerte voor een ander type dan gevraagd. Het juiste raam was ook erg scherp geprijsd. Maar de mannen uit Lelystad belden netjes een dag vantevoren dat het weer het niet toeliet in de ochtend, dus dat ze in het begin van de middag kwamen. Ze zijn beter in het voorspellen dan Erwin Kroll. De mannen werken erg netjes en snel. Ze hebben de oude betimmering mooi laten zitten en alles sluit prima aan! Echt een aanrader!
Don Nijssen
Zeer snel en vakkundig afgehandeld. Het raam dat ik zocht hadden ze toevallig nog staan en daardoor kon de klus zelfs binnen 2 weken al gedaan worden. G. Diermanse voerde de klus vlot, maar absoluut niet gehaast af. Ik heb rust over de schouder mee kunnen kijken en kreeg ook nog uitleg over hetgeen hij aan het doen was en hoe ik de aftimmering zelf het beste zou kunnen doen. Dik tevreden!
Robin Puls
Uitstekend en snel werk geleverd. Ze werken goed en snel. Heel heel mooi gebleven en netjes achtergelaten.
Julia Monteiro
Een groot dakraam laten plaatsen in de badkamer. De heren waren ruimschoots op tijd en pakten de zaken vakkundig en snel aan. Tussendoor de werkplek opruimend zodat het afval zich niet opstapelde. De dakconstructie was vrij complex, maar het humeur leed er niet onder. De klus was toch nog vrij snel geklaard en wij waren dik tevreden met het resultaat. En dat tegen een concurerende prijs.
Herman van tongeren
worden maar door een leveringsfout was dit helaas niet mogelijk. Er is ons toen gelukkig op korte termijn een goed alternatief geboden. De mannen wisten wat ze deden. Ze zaten in een paar uur erin. Nu 2x zaken met HG Timmerwerken werken gedaan beide keren zeer tevreden!
Liesbeth Euving
We zijn heel blij met onze nieuwe ramen! Hg timmerwerken, zeker aan te bevelen. Vriendelijk, alles wordt netjes gemonteerd. We zullen jullie zeker nog een keer benaderen Dank jullie wel
Jolien Van dijk
Afspraak komen ze na, zelfs eerder dan het was gepland. Snel en vakkundig gezet en de zolder netjes opgeruimd. Dikke pluim voor de mannen die mijn dakraam hebben gezet. Super blij mee.
Esther

Laat uw mening achter!