• 14 jaar ervaring
  • Scherp geprijst
  • Velux & Fakro gecertificeeerd
  • Montage partnerschap
  • Snelle service
  • Prijsopgave binnen een dag

Prijzen Fakro dakramen


Kijk onder het dakvenster van uw keuze bedragen zijn in euro’s.
incl. BTW, montage en aftimmering

Excl. brandstof/reiskosten € 60,-
Excl. Afvoeren afval a € 50,- p/dakraam.

Let op prijzen zijn gebaseerd op daken met dakpannen. Heeft u bitumen, leien of golfplaten op het dak laat dit even weten hier gelden
andere prijzen voor.

Services van HG Timmerwerken


HG Timmerwerken is niet alleen leverancier van de Fakro dakramen, wij installeren ze ook zorgvuldig. Daarbij kunt u ons inschakelen voor eventuele reparaties. Wij luisteren altijd goed naar uw wensen voor het plaatsen van een dakraam. Tijdens het volledige proces van plaatsing adviseren wij u over alle mogelijkheden. Aangezien het grote aanbod van dakramen van Fakro overweldigend kan zijn, begeleiden we u graag met het maken van keuzes. U schakelt ons natuurlijk in wanneer u vragen heeft over welk model het meest geschikt is voor uw pand.

Vrijblijvende offerte aanvragen


Wilt u een dakraam van Fakro laten plaatsen door de specialisten van HG Timmerwerken? Of wilt u meer weten over onze werkzaamheden of een vrijblijvende offerte aanvragen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Dat doet u snel en eenvoudig met het contactformulier hier op de site. U kunt ons ook telefonisch bereiken door te bellen naar 06-52271428 of een mail sturen naar info@hg-timmerwerken.nl. Wij van HG Timmerwerken gaan vol enthousiasme bij u aan de slag voor het installeren van een dakraam van Fakro.

    Meer informatie of een offerte aanvragen?

    *verplichte velden