• 14 jaar ervaring
  • Scherp geprijst
  • Velux & Fakro gecertificeeerd
  • Montage partnerschap
  • Snelle service
  • Prijsopgave binnen een dag

Zo creëert u met dakramen in Den Haag een extra kamer

Komt u ruimte in uw woning in Den Haag tekort? Bijvoorbeeld omdat er pas een gezinsuitbreiding heeft plaatsgevonden of omdat deze binnenkort gaat plaatsvinden? En wilt u liever niet verhuizen? Dan kunt u er misschien voor kiezen om een extra kamer op zolder te creëren door dakramen te laten plaatsen. Dakramen zorgen in Den Haag voor meer lichtinval en een betere ventilatie, twee dingen die nodig zijn om een zolder om te toveren tot extra slaapkamer. HG Timmerwerken vertelt u graag meer over het realiseren van een extra kamer met dakramen in Den Haag. Lees snel verder.

platdakraam

Mogelijkheden met dakramen in Den Haag

Met dakramen in Den Haag creëert u eenvoudig een extra kamer op zolder. Dit is handig wanneer u een extra slaapkamer nodig heeft of om een kantoor op zolder te realiseren. Wanneer u een grote zolder heeft, kunt u ervoor kiezen om uw zolder wellicht op te splitsen in twee aparte kamers. Zo heeft u nog meer ruimte. Als u nog geen dakramen heeft, kunt u deze via ons aanschaffen. Wij komen de dakramen ook bij u plaatsen. Heeft u al dakramen, maar wilt u deze vervangen door een breder model? Dan kunt u daarvoor ook bij ons terecht.

Waardestijging van uw woning

Dakramen in Den Haag zorgen er niet alleen voor dat u meer ruimte kunt creëren, door dakramen te laten plaatsen verhoogt u ook de waarde van uw woning. Om een zolder te mogen beschouwen als slaapkamer, moet er aan verschillende bouwkundige eisen voldaan worden. Voldoet u daar niet aan, dan wordt de ruimte als opslagplaats gezien. En dat is van invloed op de verkoopwaarde van uw woning. Het is dus zeker de moeite waard om te investeren in dakramen in Den Haag. Niet alleen voor nu, maar ook voor de toekomst.

Dakraam Fakro

Dakramen laten plaatsen door HG Timmerwerken

Bij ons kunt u terecht voor dakramen van Velux en Fakro. Dit zijn dakramen van echte topkwaliteit. De dakramen plaatsen wij voor u in Den Haag, zodat u nergens meer omkijken naar heeft. Onze professionals zorgen er altijd voor dat dakramen zeer efficiënt en vakkundig geplaatst worden. Daarbij kunnen wij ook klein timmerwerk en grote klussen uitvoeren, zoals het realiseren van een nieuwe woning.

Meer informatie?

Wilt u dakramen in Den Haag laten plaatsen? Dan kunt u rekenen op de professionals van HG Timmerwerken! Bij ons bent u verzekerd van een efficiënte, vakkundige en snelle plaatsing. Daarbij bieden wij u advies op maat bij de aankoop van een dakraam. Zo weet u zeker dat u een dakraam van goede kwaliteit koopt die past bij uw woning. Neem gerust contact met ons op om onze hulp in te schakelen. Bel naar 06-52271428 of stuur een e-mail naar info@hg-timmerwerken.nl. Bel of mail ons ook gerust wanneer u vragen heeft of als u behoefte heeft aan meer informatie.