• 14 jaar ervaring
  • Scherp geprijst
  • Velux & Fakro gecertificeeerd
  • Montage partnerschap
  • Snelle service
  • Prijsopgave binnen een dag

Dakraam plaatsen in Amsterdam? Bel HG Timmerwerken


Een dakraam plaatsen in Amsterdam door HG Timmerwerken

Wilt u nieuwe dakramen laten plaatsen in Amsterdam? Schakel dan de professionals van HG Timmerwerken in. Wij zijn een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het plaatsen van dakramen van topmerken als Velux en Fakro. Onze dakramen zijn van de hoogste kwaliteit en worden zeer efficiënt en vakkundig geplaatst bij uw woning in Amsterdam. Wilt u meer te weten komen over ons werk? Of wilt u direct een afspraak maken met onze vakman? Neem dan telefonisch of per mail contact met ons op.

Advies bij de aankoop van een dakraam in Amsterdam


Wilt u een dakraam laten plaatsen in uw woning of pand in Amsterdam? Dan is het belangrijk dat u het juiste dakraam vindt. Wij van HG Timmerwerken helpen u graag met advies op maat bij de aankoop van een nieuw dakraam. Samen met u kijken we wat voor type dakraam past bij uw woning en wensen. Heeft u een dakraam gekozen? Dan plaatsen wij het raam voor u. U kunt hierbij rekenen op goede garanties en een uitstekende service.

De plaatsing van uw dakraam in Amsterdam


Het plaatsen van het gekozen dakraam in Amsterdam gebeurt snel, efficiënt en op een vakkundige manier. Wilt u meer te weten komen over de kosten van het plaatsen van een dakraam? Wanneer u een vrijblijvende offerte aanvraagt, ontvangt u alle prijzen van de dakramen, inclusief het plaatsen, de complete aftimmering en de btw. Wij zorgen er zo voor dat u precies weet waar u aan toe bent en dat u achteraf nooit voor onaangename verrassingen komt te staan.

timmerwerken in rotterdam

Dakramen van de beste kwaliteit


Wij leveren uitsluitend producten waar wij zelf helemaal achter staan. Wij kiezen ook voor dakramen van de beste kwaliteit. Wij verkopen daarom dakramen van Velux en Fakro. Dit zijn de twee absolute marktleiders op het gebied van dakramen. Bij deze merken krijgt u jarenlange garantie. Meer weten over deze dakramen? Neem dan gerust contact met ons op vanuit Amsterdam.

dakraam in tilburg
dakraam in groningen
timmerwerken
timmerwerken in den haag

Neem contact met ons op


Wilt u meer te weten komen over de aankoop en installatie van een dakraam in Amsterdam? Of wilt u direct een afspraak met ons maken? Bel dan naar 06-52271428 of mail via info@hg-timmerwerken.nl. De professionals van HG Timmerwerken komen graag bij u langs om een dakraam in Amsterdam te plaatsen.

    Meer informatie of een offerte aanvragen?

    *verplichte velden