• 14 jaar ervaring
  • Scherp geprijst
  • Velux & Fakro gecertificeeerd
  • Montage partnerschap
  • Snelle service
  • Prijsopgave binnen een dag

Dakraam inbouwen HG Timmerwerken


Dakraam inbouwen voor meer lichtinval

Wilt u graag meer lichtinval creëren op een donkere zolder? Of heeft u behoefte aan meer ramen in uw kantoorkamer? Laat dan een dakraam door HG Timmerwerken plaatsen. Dankzij de mooie dakramen die onze experts voor u plaatsen heeft u naast natuurlijke lichtinval ook betere ventilatie. Dankzij deze mooie en praktische dakramen neemt uw wooncomfort toe. HG Timmerwerken vertelt u graag meer over de voordelen van een dakraam inbouwen.

Dakraam inbouwen uit handen geven


Heeft u twee rechterhanden? Dan is het mogelijk om zelf een dakraam in te bouwen. Toch adviseren wij om dit uit handen te geven aan een professioneel bedrijf. Door deze grote klus over te laten aan ons hoeft u niet zelf alles uit te rekenen, te plaatsen en eventueel aan te passen. HG Timmerwerken zorgt ervoor dat het dakraam in één keer op de juiste manier wordt geplaatst.

VELUX INTEGRA uitzettuimelvenster 138440-01-XXL

Bepaal de grootte en positie van dakraam


Laat u het dakraam inbouwen over aan een extern bedrijf? Dan zijn er enkele punten waar u alvast over na kunt denken. Eén van deze punten is dat u van tevoren moet nadenken over waar u het dakraam laat inbouwen. Hoe groot wordt het dakraam, hoe zit het met de verdere verbouwing en is het plaatsen mogelijk met betrekking tot vluchtroutes? Laat u vooraf dus goed informeren door een professional. Zij weten wat de mogelijkheden zijn en waar rekening mee gehouden moet worden. Weet u de grootte en het juiste formaat voor het dakraam? Dan kunt u door naar de volgende stap.

Kies een goed merk dakraam


Wanneer u de maat en positie weet, dan wordt het tijd om een merk te kiezen. Dit kan een lastige uitdaging zijn, gezien het grote aanbod. Wij geven u als tip mee om voor de populaire dakramen van VELUX of Fakro te kiezen. Dankzij de nette afwerking passen ze bij ieder interieur. Beide merken staan voor een betrouwbare en betaalbare oplossing. HG Timmerwerken hecht veel waarde aan gezondheid, veiligheid en duurzaamheid. Welk merk past het beste bij u?

Meer weten over dakraam inbouwen?


Heeft u een specifieke afmeting dakraam nodig? Wij maken ook dakramen op maat. Geef uw wensen aan ons door en wij zullen het verwezenlijken. Wij zullen u goed begeleiden bij het maken van de keuzes en geven de eventuele voor- en nadelen door. Neem hiervoor eenvoudig contact met ons op via het contactformulier op de website. Ook kunt u een bericht sturen naar info@hg-timmerwerken.nl of bellen naar 06-52271428.

    Meer informatie of een offerte aanvragen?

    *verplichte velden