• 14 jaar ervaring
  • Scherp geprijst
  • Velux & Fakro gecertificeeerd
  • Montage partnerschap
  • Snelle service
  • Prijsopgave binnen een dag

Dakraam op maat plaatsen? Bel HG Timmerwerken


Specialist in dakramen

Heeft u de zolder vernieuwd of heeft u meer behoefte aan extra daglicht via het dak? Breng dan een dakraam aan in uw dak. Vervang uw oude dakramen door het plaatsen van nieuwe of grotere dakramen. Doet u dat zelf of wilt u uw dakraam op maat door een echte specialist laten plaatsen? Neem dan contact op met HG Timmerwerken! Onze experts werken al vele jaren met veel plezier en enthousiasme aan diverse bouwwerkzaamheden. Uiteraard weten wij exact hoe wij het beste een dakraam op maat kunnen plaatsen. Maar wij doen meer dan alleen dakramen plaatsen. Wij bouwen er zelfs een compleet nieuw huis omheen als u dat wilt.

Maatadvies bij dakramen


Bel de experts van HG Timmerwerken als u dakramen op maat wilt laten plaatsen. Wij luisteren goed naar al uw wensen voor het plaatsen van een dakraam, en zullen u gedurende het hele proces adviseren over alle mogelijkheden die u heeft met dakramen. Wij zijn immers experts op het gebied van dakramen plaatsen, maar weten dat het grote aanbod en de vele toepassingsmogelijkheden overweldigend kunnen zijn. Wij begeleiden u graag bij het maken van uw keuzes. Uw dakraam op maat plaatsten we met de hoogwaardige materialen van de erkende leveranciers die excellente garanties bieden. Laat uw dakraam op maat dus plaatsen door HG Timmerwerken!

122727-01-XXL klein

Dakraam op maat bij de dakraam specialist


In de vele jaren van het plaatsen van dakramen op maat hebben we veel soorten daken de revue zien passeren. Wij zien in een oogopslag welke dakraam geschikt is voor welk dak en welke voor- of nadelen aan een bepaald dakraam in een bepaalde situatie kleven. Bij een dakraam op maat hoort uiteraard altijd een advies op maat! Bij HG Timmerwerken werken we altijd met hoogwaardige producten waar wij zelf volledig achter staan. Zo leveren en plaatsen we veel dakramen van de merken Velux en Fakro. Velux is al tientallen jaren marktleider op het gebied van dakramen. Velux dakramen hebben een groter glasoppervlak dan gemiddeld, en ook betere isolatiewaarden. Bovendien zijn ze gemaakt van sterk materiaal en netjes afgelakt. De dakramen van Fakro zijn een aantrekkelijk, betrouwbaar en betaalbaar alternatief voor uw dakramen op maat. Fakro staat ook voor duurzaamheid, veiligheid en gezondheid bij de ontwikkeling van haar dakramen. Bij HG Timmerwerken zijn we in het bezit van diverse certificaten voor het plaatsen van een dakraam op maat, zo ook van de merken Velux en Fakro.

Offerte aanvragen bij HG Timmerwerken


Wilt u een dakraam op maat laten plaatsen, of wilt u meer weten over onze services? Neem dan contact op met HG Timmerwerken en laat ons een vrijblijvende offerte voor u opstellen. Dat doet u via het contactformulier hier op de site, door te bellen naar 06-52271428 of een mail te sturen naar info@hg-timmerwerken.nl. Een dakraam op maat bestelt u bij HG Timmerwerken.

    Meer informatie of een offerte aanvragen?

    *verplichte velden