• 14 jaar ervaring
  • Scherp geprijst
  • Velux & Fakro gecertificeeerd
  • Montage partnerschap
  • Snelle service
  • Prijsopgave binnen een dag

Dakraam plaatsen HG Timmerwerken


Dakraam plaatsen all-in door HG Timmerwerken

Zit u al een tijdje te overwegen om een all-in dakraam te plaatsen? Bij HG Timmerwerken zeggen wij: ‘Doen!’. Een dakraam zorgt niet alleen voor extra natuurlijk licht in uw woning, het zorgt ook voor een betere ventilatie en het laat uw kamer groter ogen. Vergelijk een kamer met ramen eens met een kamer zonder ramen, u zult liever in een kamer met ramen willen zitten, omdat deze kamer dan prettiger en groter oogt. HG Timmerwerken plaatst voor u uitstekende VELUX dakramen, zodat u nooit in een donkere kamer hoeft plaats te nemen.

Maak van uw zolder een kantoor


Heeft u een donkere zolder in uw woning en vindt u het zonde dat u hier niet zoveel gebruik van kunt maken? Laat ons daar nu een all-in dakraam plaatsen. Met dit dakraam wordt van uw zolder een nieuwe kamer gemaakt. Deze kamer kunt u gebruiken als kantoor, maar ook als slaapruimte of als speelruimte voor de kinderen. Met de dakramen van HG Timmerwerken maakt u uw woning nog groter!

VELUX INTEGRA uitzettuimelvenster 138440-01-XXL

All-in VELUX dakraam plaatsen: voordelig voor u


Laat uw woning nog prettiger aanvoelen door een all-in dakraam te laten plaatsen. Wanneer u kwalitatief uitstekende en voordelige producten wilt, dan kiest u voor VELUX. Maak van uw woning een fijne plaats om te wonen. Met het extra daglicht dat uw kamers binnenkomt dankzij de VELUX dakramen, zult u een beter slaappatroon hebben. Natuurlijk licht is namelijk nodig om wakker, maar ook weer moe, te worden.

Het belang van natuurlijk daglicht


Wist u dat natuurlijk daglicht ook belangrijk is om u niet somber te voelen? Daglicht beïnvloedt niet alleen ons slaapritme, maar ook ons humeur. Wanneer we een dag lang zijn blootgesteld aan daglicht, maakt ons lichaam op een natuurlijke manier melatonine aan om in slaap te kunnen vallen. Hoe verder we in de avond komen, hoe slaperiger we worden. Wanneer u niet voldoende natuurlijk daglicht binnen krijgt, dan kan het zo zijn dat de aanmaak van dit stofje uit balans raakt. Dit heeft een slechte invloed op onze slaap.

Voldoende luchten in huis


Wanneer u een all-in dakraam laat plaatsen door HG Timmerwerken, dan geniet u niet alleen van een betere nachtrust en prettige sfeer gedurende dag. U kunt uw kamers ook beter luchten wanneer u het dakraam op kierstand zet. Voldoende luchten is belangrijk in huis, u voorkomt hiermee dat te veel bacteriën zich gaan vestigen in uw woning. Lucht uw woning dus regelmatig. Een dakraam van VELUX helpt u daarbij!

Meer weten over all-in dakraam plaatsen?


Wilt u ook graag van die mooie VELUX dakramen in uw woning? Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op voor een dakraam plaatsen all-in. U kunt bij HG Timmerwerken een vrijblijvende offerte aanvragen, ook geven wij advies op maat. Neem eenvoudig contact met ons op via dit  contactformulier. Ook kunt u een bericht sturen naar info@hg-timmerwerken.nl of bellen naar 06-52271428.

    Meer informatie of een offerte aanvragen?

    *verplichte velden