• 14 jaar ervaring
  • Scherp geprijst
  • Velux & Fakro gecertificeeerd
  • Montage partnerschap
  • Snelle service
  • Prijsopgave binnen een dag

Laat HG Timmerwerken uw dakraam plaatsen


Profiteer van 14 jaar ervaring

Bent u op zoek naar een specialist die uw dakramen vakkundig kan plaatsen? Dan bent u bij de experts van HG Timmerwerken aan het juiste adres! Wij hebben jarenlange ervaring in het plaatsen van dakramen, en vele andere bouwwerkzaamheden, en weten precies hoe we uw klus het beste kunnen aanpakken. Een dakraam plaatsen is dan ook niet de enige taak die wij uit kunnen voeren. Of het nu gaat om klein timmerwerk of het bouwen van een compleet huis, u kunt bij ons terecht!

Voor al uw bouwwerkzaamheden


Bij HG Timmerwerken kunt u terecht voor al uw bouwwerkzaamheden, waaronder een dakraam plaatsen. Bovendien luisteren wij goed naar uw wensen en zullen we u tijdens het gehele proces blijven adviseren. Wij zijn namelijk expert op het gebied van dakramen plaatsen. Ook weten wij dat het aanbod zeer groot is, en kiezen voor het geschikte dakraam voor uw huis is niet eenvoudig. Wij zijn pas tevreden wanneer u dat ook bent! Laat u door ons een dakraam plaatsen, dan doen we dit met hoogwaardige materialen van erkende merken die goede garanties bieden. Uw woning ziet er weer prachtig uit met een dakraam geplaatst door HG Timmerwerken.

dakraam plaatsen

Specialist in dakraam plaatsen


Door onze jarenlange ervaring weten wij precies hoe wij een dakraam het beste kunnen plaatsen op elk type dak. Wij leveren enkel producten waar we zelf volledig achter staan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan materialen van Velux en Fakro. Het merk Velux is al decennialang de marktleider op het gebied van dakramen. De dakramen van dit merk hebben een groter glasoppervlak en betere isolatiewaarden. Ze zijn gemaakt van sterk materiaal en zijn netjes afgelakt, waardoor ze een mooie toevoeging zijn aan elk interieur. Met dakramen van Fakro krijgt u een betrouwbare en betaalbare oplossing die precies aansluit bij al uw wensen. Fakro streeft naar duurzaamheid, veiligheid en gezondheid in het ontwikkelen van hun producten. Wij van HG Timmerwerken zijn in het bezit van verschillende certificaten voor het plaatsen van dakramen, waaronder het Velux en het Fakro certificaat. De specialisten van HG Timmerwerken weten hoe ze een dakraam moeten plaatsen!

Vrijblijvende offerte aanvragen


Wilt u meer weten over onze services of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op. Dat doet u door het online contactformulier in te vullen. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 06-52271428 of mailen naar info@hg-timmerwerken.nl. Wij van HG Timmerwerken komen graag bij u langs om uw dakraam te plaatsen!

    Meer informatie of een offerte aanvragen?

    *verplichte velden