• 14 jaar ervaring
  • Scherp geprijst
  • Velux & Fakro gecertificeeerd
  • Montage partnerschap
  • Snelle service
  • Prijsopgave binnen een dag

Dakramen plaatsen HG Timmerwerken


Dakramen voor natuurlijk licht

Dakramen zijn een uitstekende keuze wanneer u een of meerdere kamers heeft die klein ogen doordat zij te weinig natuurlijk daglicht binnen krijgen. Een veel voorkomende reden voor dit tekort zijn te kleine ramen die niet voldoende licht doorlaten. Ook zijn er veel kamers in Nederland waar helemaal geen raam in te bekennen is, zonde natuurlijk! Gelukkig heeft HG Timmerwerken hier de oplossing voor. Wij plaatsen uitstekende kwaliteit dakramen.

Dakramen op zolder


Het laten plaatsen van een dakraam op uw zolder is een zeer goed idee. Veel zolders hebben het probleem dat ze zijn bedoeld als opslagplaats. Maar is uw zolder wel groot genoeg, maar het het alleen geen natuurlijk licht? Dan kunnen dakramen van HG Timmermans hier verandering in brengen. Dankzij deze dakramen kunt u nu een kantoor, speelkamer of slaapkamer van deze handige ruimte maken. Gebruik efficiënt alle kamers van uw woning voor optimaal woonplezier.

VELUX INTEGRA uitzettuimelvenster 138440-01-XXL

Velux: uitstekend merk


Een van de topmerken die HG Timmerwerken gebruikt is het merk Velux. Velux is al decennia lang dé marktleider op het gebied van dakramen. Dankzij de uitgebreide collectie die zij beiden heeft u bij ons een ruim keuze uit allerlei dakramen. Hier zit vast en zeker een dakraam tussen die op uw zolder of elk andere kamer past. Wist u dat Velux eerst begon met een enkele dakraam met maar een maat naar een uitgebreid assortiment met vele uitvoeringen?

 

Dakramen op maat


Bij HG Timmermans kunt u terecht voor dakramen op maat. Wij weten dat het lastig kan zijn om uit te vogelen welk formaat u nodig heeft. Gelukkig kunnen onze experts dit voor u uit meten. Zo heeft u hier maar weinig werk aan en zorgen wij voor een uitstekend eindresultaat!

Velux bij u thuis


Kiest u voor een dakramen van HG Timmerwerken, dan bent u gegarandeerd van hoge kwaliteit. Ons favoriete merk is niet alleen al jaren marktleider, maar ook is deze fabrikant zeer ervaren in ontwerpen en fabriceren van vele soorten dakramen. Met Velux in uw huis bent u verzekerd van echte kwaliteit. Ook werkt deze fabrikant met geselecteerde montagepartners, waar HG Timmerwerken er een van is.

Meer weten over dakramen van HG Timmerwerken?


Bent u overtuigd van de voordelen van dakramen van HG Timmerwerken? Neem dan snel contact met een van onze experts op. Voor een vrijblijvende offerte en professioneel advies op maat kunt u ook altijd contact met ons opnemen. Neem hiervoor eenvoudig contact op via ons contactformulier op deze website. Ook kunt u een bericht sturen naar info@hg-timmerwerken.nl of bellen naar 06-52271428.

    Meer informatie of een offerte aanvragen?

    *verplichte velden