• 14 jaar ervaring
  • Scherp geprijst
  • Velux & Fakro gecertificeeerd
  • Montage partnerschap
  • Snelle service
  • Prijsopgave binnen een dag

Tips voor het plaatsen van een dakraam

3 tips om succesvol een dakraam te laten plaatsen

Is uw zolderkamer ook zo donker? En wilt u meer lichtinval creëren? Dit kunt u doen door een dakraam te laten plaatsen. Het is mogelijk om helemaal zelf een dakraam te plaatsen. Maar wanneer u niet zo handig bent of last heeft van twee linkerhanden, kunt u de specialisten van HG Timmerwerken hiervoor inschakelen. Of u nu zelf aan de slag gaat of onze hulp inschakelt, er zijn een aantal zaken waar u over na moet denken, voordat u een dakraam laat plaatsen. Wij geven u hier graag wat tips over.

De positie van het dakraam bepalen

Voordat u begint met het plaatsen van een dakraam, is het handig dat u de positie van het dakraam bepaalt. Houdt hierbij rekening met eventuele vluchtroutes, de grootte van het te plaatsen dakraam, de verdere verbouwing en de latere vloerhoogte. Ook is het belangrijk dat er een bepaalde afstand ten opzichte van de dakspanten zit, namelijk zowel links als rechts ca. 5 cm. Wilt u er zeker van zijn dat de afstand juist is? Dan kunt u zich hierover laten informeren door onze specialisten. Zij weten precies wat er voor nodig is om een dakraam succesvol te plaatsen. Heeft u samen met de specialist een geschikte positie gevonden voor het dakraam? Dan is het tijd om deze te laten plaatsen.

Een geschikt dakraam kiezen

U heeft de positie van het dakraam bepaalt. Nu moet u nog een dakraam kiezen. Dit klinkt eenvoudig, maar dankzij het grote aanbod in soorten en merken dakramen kan een keuze maken lastig zijn. De dakramen die wij aanbieden zijn van de merken Velux en Fakro, beide populaire merken. Wanneer u kiest voor een dakraam van Velux, dan profiteert u van een groter glasoppervlak en betere isolatiewaarden. De nette afwerking van deze dakramen zorgt ervoor dat ze bij ieder interieur passen. Wilt u toch een dakraam van Fakro laten plaatsen? Deze dakramen zijn betrouwbaar én betaalbaar. De productontwikkeling is gebaseerd op veiligheid, duurzaamheid en gezondheid.

Kunt u niet kiezen? Laat een dakraam op maat plaatsen

Vindt u het moeilijk om een keuze te maken? Dan is het ook mogelijk om een dakraam op maat te laten maken. Geef uw wensen door aan onze specialisten en zij zullen ervoor zorgen dat het dakraam volledig aan uw behoeften voldoet. Daarbij zullen ze u met deskundig advies begeleiden bij uw keuzes. Eventuele voor- en nadelen van de verschillende opties zullen uitvoerig met u besproken worden. Hierdoor kunt u het perfecte dakraam laten plaatsen.

Meer informatie over onze service

Wilt u de specialisten van HG Timmerwerken inschakelen om een dakraam te laten plaatsen? Of wilt u graag meer informatie over onze service? Laat een bericht achter via ons contactformulier, bel naar 06-52271428 of stuur een mail naar info@hg-timmerwerken.nl.