• 14 jaar ervaring
  • Scherp geprijst
  • Velux & Fakro gecertificeeerd
  • Montage partnerschap
  • Snelle service
  • Prijsopgave binnen een dag

Een Fakro dakraam laten vervangen

Is uw Fakro dakraam oud of versleten? Dan is deze mogelijk aan vervanging toe. Ook wanneer u een ander merk dakraam heeft dat vervangen moet worden, kunt u dit doen door een Fakro dakraam. Fakro dakramen zijn van hoge kwaliteit. U kunt ze in verschillende modellen, stijlen en kleuren krijgen. Bij iedere woning past een Fakro dakraam. HG Timmerwerken vertelt u graag meer over de mogelijkheden van een Fakro dakraam en hoe u een Fakro dakraam laat vervangen.

Fakro als vervanger van andere merk dakraam

Mocht u al een Fakro dakraam in uw woning hebben, dan kunt u deze eenvoudig laten vervangen door een ander Fakro dakraam. Heeft u een ander merk dakraam in uw woning? Ook dan is een Fakro dakraam de ideale vervanger. Dankzij de vernieuwde Fakro dakramen passen de ramen naadloos op bestaande aftimmeringen. De aftimmering kan dus blijven zitten bij het vervangen van uw verouderde dakraam. Dit verkort de montagetijd aanzienlijk.

Redenen om uw dakraam te laten vervangen

Er zijn een aantal redenen voor het laten vervangen van een oud of versleten dakraam door een Fakro dakraam:

– U verhoogt uw wooncomfort, doordat Fakro dakramen uitgebreid kunnen worden met bijpassende zonwering. Dit geldt zowel voor binnen-, als buitenzonwering. Een Fakro dakraam past volledig bij uw woonwensen.

– U creëert een aangenaam klimaat in uw woning door een continue toevoer van frisse lucht. Dit is goed voor uw gezondheid. Ongeacht de weersomstandigheden, leveren Fakro dakramen een optimale balans in verse lucht.

– U verhoogt het gebruiksgemak. Fakro dakramen zijn eenvoudig in de bediening door een handgreep aan de onderzijde van het raam.

– Fakro dakramen zijn vochtbestendig, hierdoor zijn ze ook uitermate geschikt voor keukens of badkamers.

– Fakro dakramen verhogen de veiligheid van uw woning. Het unieke veiligheidssysteem van Fakro versterkt de scharnieren en de sluiting extra goed, waardoor het kozijn niet gemakkelijk open is te breken.

– U bespaart op de kosten, doordat de vernieuwde dakramen van Fakro energiebesparend zijn. Dankzij de uitstekende isolatie blijft uw gehele woning op de gewenste temperatuur, waardoor de energiekosten laag blijven.

Laat uw dakraam vervangen door een specialist

Een Fakro dakraam laten vervangen laat u het beste doen door een specialist van HG Timmerwerken. Wij informeren u graag over de mogelijkheden passend bij uw woonwensen. Ook voor advies of bij vragen kunt u bij ons terecht. Neem gerust contact met ons op door te bellen naar 06-52271428 of te mailen naar info@hg-timmerwerken.nl.