• 14 jaar ervaring
  • Scherp geprijst
  • Velux & Fakro gecertificeeerd
  • Montage partnerschap
  • Snelle service
  • Prijsopgave binnen een dag

Waarom Fakro dakramen?

U bent op zoek naar een nieuw dakraam. Alle verschillende merken, modellen en kleuren maken de keuze niet gemakkelijk. HG timmerwerken helpt u hier graag bij. Wij lichten voor u uit waarom een Fakro dakraam geschikt is voor uw woning. Fakro dakramen bieden u namelijk de perfecte combinatie van veiligheid, duurzaamheid, comfort en stijl. Ze zijn ontwikkeld om het hart van iedere ruimte te vormen. Bent u nieuwsgierig naar meer voordelen van Fakro dakramen? Lees snel verder!

Veel natuurlijke lichtinval en energiebesparing

Fakro dakramen zorgen in iedere ruimte voor een grote hoeveelheid natuurlijke lichtinval. Op de dakramenmarkt behoort het Fakro dakraam tot de dakramen met de meeste lichtinval. Daarnaast zijn Fakro dakramen energiebesparend. Ze hebben een laag warmteverlies door middel van uitstekende isolatie.

Altijd frisse lucht

Een Fakro dakraam zorgt voor een prettig en gezond leefklimaat in iedere ruimte. Dankzij de continue toevoer van verse lucht, levert Fakro ongeacht de weersomstandigheden een optimale balans in verse lucht. U ventileert uw woonruimte eenvoudig door het dakraam op één van de openingsstanden te zetten Dit doet u met de handgreep aan de onderzijde. Fakro dakramen beschikken daarbij over een kindveilige kierstand. Op het bovenste gedeelte van het dakraam zit een speciale vergrendeling, waardoor kinderen het raam niet verder kunnen openen terwijl de ruimte wel geventileerd wordt.

Optimaal wooncomfort

Fakro dakramen leveren u een optimaal wooncomfort. Voor iedere woonruimte zijn ze geschikt, zelfs voor ruimtes waar de luchtvochtigheid hoog is. Hierbij kunt u denken aan keukens of badkamers. Fakro dakramen bestaan in verschillende uitvoeringen, stijlen, kleuren en modellen. U kunt het dakraam volledig matchen aan uw interieur.

Inbraakwerende dakramen

De dakramen van Fakro zijn ook nog eens uitzonderlijk veilig door hun inbraakwerende ontwerp. Ze bieden extra versterking bij de scharnieren en sluiting van het raam, zodat de kozijnen moeilijk open te breken zijn.

Makkelijk en snel te monteren

U kunt al heel snel genieten van een Fakro dakraam. Het zijn dakramen van hoge kwaliteit, terwijl de montagetijd kort is. De experts van HG Timmerwerken zijn gespecialiseerde leveraars, installateurs en onderhouders van Fakro dakramen. Wij helpen u graag bij het plaatsen van een Fakro dakraam in uw woning.

Wilt u meer informatie over Fakro dakramen?

Voor meer informatie of advies over Fakro dakramen kunt u gerust contact opnemen met onze specialisten. Met veel enthousiasme helpen wij u bij het vinden van het perfecte dakraam, passend bij al uw woonwensen. Wij zijn te bereiken via het telefoonnummer 06-52271428 of het e-mailadres info@hg-timmerwerken.nl.