• 14 jaar ervaring
  • Scherp geprijst
  • Velux & Fakro gecertificeeerd
  • Montage partnerschap
  • Snelle service
  • Prijsopgave binnen een dag

Het glas van uw Velux dakramen vervangen

Heeft u thuis één of meer Velux dakramen, dan hoeft u zich geen zorgen te maken over kwaliteit. Toch kan het gebeuren dat het glas van een dakraam moet worden vervangen. Dit kan bijvoorbeeld zijn vanwege opgetreden schade, een productiefout of ouderdom. In dit artikel vertellen wij u meer over hoe en wanneer u het bestaande glas in uw Velux dakramen door ons kunt laten vervangen.

Is het glas in uw ramen aan vervanging toe?

De dakramen van Velux zijn populair en staan bekend om hun uitstekende kwaliteit. Ook profiteert u van een goede garantietermijn wanneer u ze laat plaatsen door een specialist. De dakramen van Velux worden tegenwoordig zeer duurzaam en isolerend geproduceerd. In de meest gevallen kunt u rekenen op een HR++ energiescore, wat inhoudt dat er sprake is van dubbel glas met een coating en een isolerend gas tussen de platen. Ondanks dat deze ramen zeer duurzaam zijn, kan het zijn dat ze toch eerder moeten worden vervangen dan verwacht. Dit kan bijvoorbeeld vanwege de volgende redenen:

  • Een lek in het glas of tussen het glas en het venster
  • Schade door weersomstandigheden of ongevallen
  • Uw velux dakraam is verouderd en aan vervanging toe

Welk type Velux ramen heeft u?

U kunt eenvoudig zelf bepalen welk type ramen u thuis heeft. Al sinds 1968 worden alle Velux dakramen voorzien van een typeplaatje op de kopse kant van het raam, meestal achter de ventilatieklep. Hiermee kunt u zelf alvast opzoeken welk glas u nodig zult hebben ter vervanging. Houd deze gegevens ook bij de hand wanneer u contact opneemt met HG Timmerwerken voor vragen en advies. Zo kunnen wij u snel helpen wanneer het glas in uw Velux ramen aan vervanging toe is.

Het glas van uw Velux ramen (laten) vervangen

Het vervangen van het bestaande glas van uw Velux ramen is zeker mogelijk. Bent u handig of een ervaren klusser? Dan is het zelfs mogelijk om dit geheel zelf te doen. Zorg er in ieder geval voor dat u de juiste vervangende glazen in huis haalt en het juiste gereedschap klaar heeft liggen. Wilt u het vervangen van uw dakraam glazen toch liever overlaten aan een specialist? Dan staat HG Timmerwerken voor u klaar. Wij hebben ruime ervaring met het plaatsen, repareren en vervangen van al uw Velux dakramen. Zo kunt u zorgeloos weer jaren vooruit met uw nieuw beglaasde dakramen.