• 14 jaar ervaring
  • Scherp geprijst
  • Velux & Fakro gecertificeeerd
  • Montage partnerschap
  • Snelle service
  • Prijsopgave binnen een dag

Waar dient een dakraam voor?

Wie denkt dat een dakraam alleen maar een raam is dat u kunt openzetten voor frisse lucht, heeft het mis. Een dakraam is een slimme toevoeging aan een huis dat veel voordelen biedt. Of u nu denkt aan het omtoveren van uw zolder tot een gezellige ruimte of dat u gewoon wilt genieten van extra licht en lucht in een bestaande zolderkamer; een dakraam kan dus altijd een waardevolle investering in uw woning zijn. HG Timmerwerken vertelt u er meer over.

Natuurlijk licht

Een van de meest voor de hand liggende functies van een dakraam is dat er natuurlijk licht door naar binnen komt. Door het dak te doorbreken, geeft u licht een directe route om naar binnen te schijnen. Het resultaat hiervan is dat u overdag geen kunstlicht meer nodig heeft en dat de zolderruimte ook overdag uitnodigend is om te gebruiken.

Betere luchtcirculatie

Naast licht brengt een dakraam ook frisse lucht in uw huis. Het dakraam fungeert als een natuurlijke ventilatieopening, waardoor stilstaande lucht wordt vervangen door een constante luchtstroom van verse buitenlucht. Dit is vooral gunstig op warme dagen als u een natuurlijke bries door uw woning of zolder wilt laten waaien zonder afhankelijk te hoeven zijn van een airconditioning.

Visueel aantrekkelijk

Dakramen hebben de kracht om een ruimte ruimer te laten lijken. Ten eerste door extra licht op de zolder, maar ook doordat het raam visueel extra diepte creëert. Het raam opent de kamer als het ware naar de lucht erboven. Daarnaast voegt het een fraai element toe aan zowel het interieur als het exterieur van uw huis.

Functioneel gebruik van uw zolder

Heeft u een min of meer ongebruikte zolder die u wilt upgraden? Een dakraam kan dan wonderen doen! Het raam maakt van een donkere opslagruimte een functionele, lichte en luchtige kamer. Of het nu een extra slaapkamer, studeerkamer of speelruimte voor de kinderen wordt; met een dakraam verandert u uw zolder in een waardevolle leefruimte.

Dakraam laten plaatsen door HG Timmerwerken

Wilt u ook graag een dakraam laten plaatsen? Laat dit dan doen door de specialisten van HG Timmerwerken! Bel naar 06-52271428 of stuur een e-mail naar info@hg-timmerwerken.nl voor meer informatie.