• 14 jaar ervaring
  • Scherp geprijst
  • Velux & Fakro gecertificeeerd
  • Montage partnerschap
  • Snelle service
  • Prijsopgave binnen een dag

Waarom een Fakro dakraam?

Wanneer u een dakraam laat plaatsen heeft u natuurlijk verschillende merken om uit te kiezen. Maar de kans is groot dat uw keuze uiteindelijk op een exemplaar van Fakro valt. Deze innovatieve fabrikant produceert namelijk dakramen van topkwaliteit, die behalve voor veel daglicht nog veel meer praktische voordelen hebben. Daar vertelt HG Timmerwerken u graag meer over in dit artikel.

1. Energiezuinig

Fakro dakramen zijn de meest energiezuinige dakramen op de markt. Dankzij het HR++ glas is het warmteverlies minimaal. En de goede afdichting zorgt ervoor dat dicht ook echt dicht is. Lucht komt alleen binnen via het hiervoor bedoelde ventilatierooster.

2. Gepatenteerd ventilatierooster

Doordat een Fakro dakraam voorzien is van een ingebouwd ventilatierooster, heeft u altijd de mogelijkheid om te ventileren. Zo heeft u altijd frisse lucht in huis. Met het rooster kunt u de luchtstroom nauwkeurig regelen. Waarbij het extra handig is dat de luchtstroom niet in uw nek blaast meer langs het raam. Zo kunt u dus gewoon een bed onder het dakraam plaatsen en profiteren van verse lucht zonder dat u kou vat.

3. Kindveilige kierstand

Veiligheid is belangrijk ook wanneer het een dakraam betreft. U moet er niet aan denken dat uw kind uit het raam valt. Daar heeft Fakro gelukkig aan gedacht met een kierstand die groot genoeg is om te ventileren, maar te klein voor een kind (of huisdier) om doorheen te glippen. De blokkering zit op een veilige plek, waardoor kinderen het raam niet verder open kunnen maken. Daarnaast voorkomt de kierstand ook dat uw raam verder open waait. Zeer praktisch dus en het vergroot de veiligheid.

4. FSC® keurmerk

Nog meer duurzaamheid. Houten Fakro dakramen worden gemaakt van hout uit duurzaam beheerde bossen. Dit houdt in dat er meer bos bijkomt dan dat er wordt gekapt. Zo heeft u een dakraam van kwaliteitshout en draagt u niet bij aan de ontbossing van onze planeet.

5. Héél veel stijlen, modellen en kleuren

Natuurlijk is Fakro ook qua uiterlijk innovatief. U heeft de keuze uit heel veel verschillende stijlen, modellen en kleuren. Dat betekent dat het perfecte dakraam voor uw woning of bedrijfspand er altijd tussen zit.

Fakro dakraam laten plaatsen door HG Timmerwerken?

Wilt u een Fakro dakraam laten plaatsen door de specialisten van HG Timmerwerken! Bel ons dan gerust op 06-52271428 of stuur een e-mail naar info@hg-timmerwerken.nl. Ook als u meer informatie wilt.