• 14 jaar ervaring
  • Scherp geprijst
  • Velux & Fakro gecertificeeerd
  • Montage partnerschap
  • Snelle service
  • Prijsopgave binnen een dag

Specialist in timmerwerken in Amsterdam? Bel HG Timmerwerken


HG Timmerwerken helpt in Amsterdam

Zoekt u een specialist op het gebied van timmerwerken in Amsterdam of omgeving? Maak dan kennis met HG Timmerwerken. U kunt ons inschakelen voor klein timmerwerk, maar ook voor grotere klussen zoals het bouwen van een compleet huis. Ons timmerbedrijf is gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van dakramen. Wij werken alleen met de beste merken als Velux en Fakro. Wilt u meer te weten komen over de timmerwerken die wij voor u kunnen uitvoeren? Lees dan verder. Natuurlijk kunt u ook direct contact met ons opnemen en een afspraak maken met onze vakman in Amsterdam.

Bouwwerkzaamheden door HG Timmerwerken


Wilt u in Amsterdam timmerwerken laten uitvoeren door een echt vakbedrijf? Dan zit u helemaal goed bij HG Timmerwerken. Wij helpen u graag met al uw bouwwerkzaamheden in en rondom uw woning. Wij vinden het erg belangrijk dat alles naar wens wordt uitgevoerd. Voordat wij bij u aan de slag gaan, gaan wij met om tafel voor het in kaart brengen van uw wensen en ideeën. Wij voorzien u dan direct van het nodige advies, zodat u de juiste keuzes maakt. Gedurende het proces heeft u contact met een vast contactpersoon. U kunt u hierbij altijd terecht voor uw vragen. Neem snel contact met ons op en laat ons weten met wat welke timmerwerken wij u in Amsterdam kunnen helpen.

dakraam in breda

Dakraam laten plaatsen in Amsterdam


Naast kleine en grote timmerwerken kunt u ons in Amsterdam ook inschakelen voor het leveren en plaatsen van een dakraam. Voordat het dakraam kan worden geplaatst, dient u eerst een passend dakraam uit te kiezen. Wij begrijpen dat dit een lastig keuze is. Daarom voorzien wij u graag van advies. We kijken samen met u naar de mogelijkheden en bepalen aan de hand van uw woonsituatie en uw wensen welk type dakraam bij u past. Wij van HG Timmerwerken bieden graag alleen de beste kwaliteit. Daarom werken wij met dakramen van topmerken als Velux en Fakro. Een groot voordeel van deze merken is dat ze uitstekende garanties hebben op hun producten. Daarnaast zijn deze dakramen betrouwbaar, veilig en hebben ze een aantrekkelijk design. Wanneer u eenmaal het juiste dakraam heeft gekozen, kunnen we beginnen met het plaatsen. De plaatsing van het dakraam gebeurd op een snelle, efficiënte en vakkundige manier. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan voor timmerwerken of het plaatsen van een dakraam in Amsterdam.

timmerwerken
dakraam in groningen
timmerwerken in den haag
dakraam in breda

Neem contact met ons op


Wilt u ons direct inschakelen voor het uitvoeren van timmerwerken in Amsterdam? Wilt u een nieuw dakraam laten plaatsen? Of heeft u behoefte aan meer informatie over onze werk? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 06-52271428 of stuur een e-mail via info@hg-timmerwerken.nl. Natuurlijk kunt u dan ook direct een vrijblijvende offerte opvragen. Wij hopen dan zo snel mogelijk aan de slag te gaan met uw timmerwerken in Amsterdam.

    Meer informatie of een offerte aanvragen?

    *verplichte velden