• 14 jaar ervaring
  • Scherp geprijst
  • Velux & Fakro gecertificeeerd
  • Montage partnerschap
  • Snelle service
  • Prijsopgave binnen een dag

Specialist in timmerwerken in Eindhoven? Bel HG Timmerwerken


HG Timmerwerken helpt in Eindhoven

Op zoek naar een vakbedrijf in timmerwerken in regio Eindhoven? Maak dan kennis met HG Timmerwerken. U kunt bij ons aankloppen voor grote en kleine timmerwerken. Wij helpen u onder andere met het realiseren van een nieuwe woning en het plaatsen van een dakdoorvoering. Ons timmerbedrijf is gespecialiseerd in dakramen. Wij verzorgen onder andere de levering, plaatsing en aftimmering. Wij zorgen voor echte kwaliteit en plaatsen dakramen van topmerken als Velux en Fakro. Voor meer informatie over onze werkzaamheden leest u verder. Tevens kunt u contact met ons opnemen en direct een afspraak maken met onze vakman voor timmerwerken in Eindhoven.

Bouwwerkzaamheden door HG Timmerwerken


Wilt u in Eindhoven timmerwerken laten uitvoeren? Wilt u bijvoorbeeld een nieuw schuurtje laten bouwen? Of wilt u een dakdoorvoer laten plaatsen? Wij van HG Timmerwerken gaan graag voor u aan de slag. Bij al onze timmerwerken nemen wij uw wensen als uitgangspunt. Vooraf zullen we daarom uitgebreid uw ideeën bespreken. Vervolgens maken wij een plan van aanpak. Gaat u hiermee akkoord? Dan komen onze vakmensen zo snel mogelijk bij u langs om aan de slag te gaan. Loopt u tegen vragen? Dan kunt u altijd contact opnemen met uw vaste contactpersoon. Op deze manier zorgen wij ervoor dat er geen miscommunicatie ontstaat. Bent u benieuwd naar de prijzen die wij hanteren voor timmerwerken in Eindhoven? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

dakraam in breda

Dakraam laten plaatsen in Eindhoven


Wilt u uw woning in Eindhoven verrijken met een nieuw dakraam? Dan kunt u ook terecht bij HG Timmerwerken. Het is van belang dat u eerst een dakraam vindt dat past bij uw woonsituatie en aansluit bij uw wensen. Vindt u het lastig om het juiste dakraam te vinden? Dan kunt u altijd om advies op maat vragen bij onze specialist. Wij leveren dakramen van topkwaliteit. Wij werken met merken als Velux en Fakro. Deze merken hebben producten die betrouwbaar en veilig zijn, en een mooi design en goede garanties hebben. Wanneer u het juiste dakraam heeft gevonden, gaan wij zo snel mogelijk aan de slag met de plaatsing en aftimmering in Eindhoven.

timmerwerken
dakraam in breda
dakraam in groningen
timmerwerken in den haag

Neem contact met ons op


Wenst u de hulp van onze specialist in te schakelen voor timmerwerken in Eindhoven? Wilt u een nieuw dakraam laten plaatsen? Of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op via 06-52271428 of mail naar info@hg-timmerwerken.nl en vraag een offerte aan of maak een afspraak. Wij hopen dan zo snel mogelijk aan de slag te gaan met uw timmerwerken in Eindhoven.

    Meer informatie of een offerte aanvragen?

    *verplichte velden