• 14 jaar ervaring
  • Scherp geprijst
  • Velux & Fakro gecertificeeerd
  • Montage partnerschap
  • Snelle service
  • Prijsopgave binnen een dag

Specialist in timmerwerken in Rotterdam? Bel HG Timmerwerken


HG Timmerwerken helpt in Rotterdam

Op zoek naar een vakbedrijf in timmerwerken in de regio Rotterdam? Klop dan aan bij HG Timmerwerken. Wij helpen u met vrijwel alle soorten timmerwerken. Of het nu gaat om een kleine klus als het plaatsen van een dakdoorvoering of een grote opdracht als het realiseren van een nieuwe woning, u kunt altijd op onze hulp rekenen. Wij van HG Timmerwerken zijn specialist op het gebied van dakramen. Wij leveren dakramen van topmerken als Velux en Fakro en kunnen deze ook direct voor u plaatsen en aftimmeren. Heeft u behoefte aan meer informatie over de timmerwerken die wij uitvoeren? Lees dan snel verder. U kunt natuurlijk ook direct per mail of telefonisch contact met ons opnemen. Wij maken dan graag een afspraak met u voor timmerwerken in Rotterdam.

Bouwwerkzaamheden door HG Timmerwerken


HG Timmerwerken is het bedrijf waar u terecht kunt voor al uw timmerwerken. Wij voeren alle soorten bouwwerkzaamheden uit in en om uw huis. Hierbij nemen wij uw wensen als uitgangspunt. Voordat wij u bij u thuis aan de slag gaan, gaan wij met u om de tafel zitten. Tijdens een gesprek willen wij alles te weten komen over uw wensen en ideeën. Daarnaast voorzien wij u van bouwkundig advies. Vervolgens gaan wij aan de slag met de klus in Rotterdam. Gedurende het project heeft u een vast contactpersoon. U kunt bij hem altijd terecht met al uw vragen. Neem vandaag nog contact met ons op. Wij horen dan graag wat uw wensen zijn voor de timmerwerken in Rotterdam.

timmerwerken in rotterdam

Dakraam laten plaatsen in Rotterdam


U kunt ons in Rotterdam niet alleen inschakelen voor kleine en grote timmerwerken, maar ook voor het leveren en het plaatsen van een nieuw dakraam. Wij helpen u graag met het uitzoeken van een dakraam dat helemaal past uw wensen en woonsituatie. Om tot de beste keuze te komen, voorzien we u van advies op maat. Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit van de dakramen die wij leveren, daarom werken wij alleen met topmerken als Velux en Fakro. Dit zijn de drie marktleiders op het gebied van dakramen. Dakramen van deze merken zijn betrouwbaar, veilig en hebben een mooi design. Heeft u een passend dakraam kunnen vinden samen met onze vakman? Dan is het tijd voor de plaatsing en aftimmering. De plaatsing gebeurt op een snelle, efficiënte en vakkundige manier door onze vakmensen. Wilt u meer te weten komen over de prijzen die wij hanteren voor de plaatsing van een dakraam en timmerwerken in Rotterdam? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

timmerwerken in den haag
timmerwerken
dakraam in breda
dakraam in groningen

Neem contact met ons op


Wilt u de hulp van HG Timmerwerken inschakelen in Rotterdam? Wilt u een dakraam laten plaatsen of wilt u andere timmerwerken laten uitvoeren? Bel ons dan via telefoonnummer 06-52271428 of stuur een e-mail naar info@hg-timmerwerken.nl. Daarnaast kunt u direct een vrijblijvende offerte opvragen. Wij hopen dan zo snel mogelijk aan de slag te gaan met timmerwerken in Rotterdam.

    Meer informatie of een offerte aanvragen?

    *verplichte velden