• 14 jaar ervaring
 • Scherp geprijst
 • Velux & Fakro gecertificeeerd
 • Montage partnerschap
 • Snelle service
 • Prijsopgave binnen een dag

Hoogwaardige dakramen voor meer licht


Heeft u behoefte aan meer licht op uw bovenverdieping? Veluxdakramen brengen u zowel extra veel daglicht als frisse lucht in huis. HG Timmerwerken weet als geen ander hoe deze hoogwaardige dakramen het best geplaatst dienen te worden. Wilt u een echte expert inschakelen voor uw klus? Neem contact op met de experts van HG Timmerwerken en maak direct een afspraak.

Altijd hét dakraam voor u


Velux is al decennialang de marktleider op het gebied van dakramen. Men begon er met één dakraam met één maat, één bedieningsmethode en één scharnierpunt. Tegenwoordig bestaat de collectie uit vele soorten dakramen in allerlei uitvoeringen en maten en met diverse toepassingsmogelijkheden. Er zijn dus altijd Veluxdakramen die bij uw wensen passen. HG Timmerwerken adviseert u graag over het raam dat voor uw dak het meest geschikt is. Laat u informeren door onze vakkundige medewerkers.

Advies Veluxdakramen

De specialisten van HG Timmerwerken hebben al vele jaren ervaring met Veluxdakramen. Wij kunnen u dus uitgebreid van advies voorzien, bijvoorbeeld over het op maat maken en monteren van deze dakramen. Hiervoor komen wij bij u thuis langs. Zo kunnen we gelijk zien of uw dak geschikt is voor Veluxdakramen. Kiest u voor dit merk, dan maakt u sowieso een goede keus. Dit raam voldoet immers aan de veiligheidseisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW). Dat is wel zo prettig. Veluxdakramen hebben bovendien nog veel meer voordelen.

FPP PreSelect MAX sfeerfoto 03 (www)

Voordelen van Veluxdakramen

Veluxdakramen zijn niet alleen veilig, ze passen ook mooi in elk interieur. Bij HG Timmerwerken zijn we in het bezit van verschillende certificaten voor het plaatsen van dakramen, waaronder die voor Velux. Onze specialisten weten precies hoe ze de Veluxdakramen moeten plaatsen. Wij werken graag met deze hoogwaardige producten vanwege de vele voordelen:

 • Marktleider dakramen
 • Groter glasoppervlak
 • Betere isolatiewaarden
 • Sterk materiaal
 • Netjes afgelakt
Dakkapel Maarssen
Dakkapel aftimmeren Utrecht
isolatie en afwerken Abcoude
isolatie en afwerken Abcoude

Contact met HG Timmerwerken

Bent u overtuigd van de voordelen en bent u geïnteresseerd in Veluxdakramen? Voor de montage neemt u contact op met HG Timmerwerken. Ook voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u vanzelfsprekend bij ons terecht. Vul het contactformulier op deze website in of stuur een e-mail naar info@hg-timmerwerken.nl. Wij zijn ook telefonisch bereikbaar op 06-52271428. HG Timmerwerken komt graag bij u langs voor het plaatsen van uw Veluxdakramen.

  Meer informatie of een offerte aanvragen?

  *verplichte velden