• 14 jaar ervaring
  • Scherp geprijst
  • Velux & Fakro gecertificeeerd
  • Montage partnerschap
  • Snelle service
  • Prijsopgave binnen een dag

Het belang van een dakraam

Bent u benieuwd naar de kosten van een dakraam laten plaatsen? Heeft u boven op zolder al een langere tijd een donkere kamer waar u wel graag gebruik van wilt maken? Dan wordt het tijd om een dakraam te laten plaatsen. Natuurlijk licht is namelijk heel belangrijk voor de mens. U heeft dit nodig om uw slaapritme in stand te houden en daarnaast is frisse lucht natuurlijk ook heel belangrijk voor uw gezondheid. Wanneer u niet de mogelijkheid heeft om uw zolder te luchten, dan kunnen zich hier al snel bacteriën en virussen gaan vermenigvuldigen met alle gevolgen van dien. Laat daarom een dakraam plaatsen door HG Timmerwerken voor zeer voordelige kosten.

Kosten van een dakraam plaatsen

Het zelf plaatsen van een dakraam is niet eenvoudig, roep daarom de expertise van HG Timmerwerken in. Wij kunnen uw dakraam al voor een mooi bedrag installeren. Voor de exacte kosten moeten wij weten om welk type dak het gaat en hoe groot uw dakraam moet worden. Voor kleinere kamers geld natuurlijk een ander tarief dan voor een 7 meter lang dakraam. Vertel daarom ons van te voren goed wat uw wensen zijn, wij denken ook graag met u mee.

Voordelen van een dakraam

Er zijn veel voordelen aan een dakraam verbonden. Wij hebben deze voordelen voor u uitgezocht en op een rij gezet:

  • Meer lichtinval
  • Zolderruimte in gebruik
  • Stijgende verkoopwaarde
  • Unieke uitstraling
  • Betere isolatie en ventilatie

Meer lichtinval en breder gebruik

De meest voor de hand liggende en misschien wel het beste voordeel van een dakraam is dat u gelijk vanaf dag één al veel meer natuurlijk daglicht op uw zolder heeft. Zo maakt u uw zolder ook geschikt als slaapruimte of als speelruimte voor de kinderen. Wist u dat een dakraam, dankzij zijn schuine bevestiging, meer licht binnen laat dan een normaal raam?

Stijgende verkoopwaarde

De dakramen van HG Timmerwerken zijn van uitstekende kwaliteit, dat betekent dat de ramen tientallen jaren meegaan zonder hun kwaliteit te verliezen. En dat tegen uitstekende prijzen. De kosten van het laten plaatsen van een dakraam zijn in verhouding zeer laag met wat u ervoor terugkrijgt. Een echte win-win situatie voor u dus! Dankzij deze hoge kwaliteit voegt u extra waarde toe aan uw woning, zo ook meer optische ruimte. Dat staat prachtig wanneer u in de toekomst uw woning wilt verkopen.

Unieke uitstraling

Een dakraam geeft een unieke uitstraling aan uw woning. Ook geven ze een wat luxe uitstraling aan uw interieur en kunt u het prachtig decoreren. Wat dacht u van mooie rolgordijnen? De dakramen van HG Timmerwerken passen prachtig bij u thuis en zijn passend bij iedere stijl.

Betere isolatie en ventilatie

Dankzij de nieuwe ontwikkelingen op het gebied van dakramen zijn de isolatie-eigenschappen ontzettend gegroeid. Hierdoor houdt u in de winter de warmte beter binnen en daardoor bespaard u op uw energierekening. Dit weegt op tegen de kosten van een dakraam laten plaatsen. Daarnaast is ventilatie ook erg belangrijk voor uw gezondheid. Dakramen van de nieuwste generatie hebben vaak een slimme ventilatieklep. Zo heeft u altijd frisse lucht in huis en voorkomt u schimmels, vocht en allergieën.

Meer weten over de kosten van een dakraam laten plaatsen?

Bent u nieuwsgierig of de dakramen van HG Timmerwerken ook bij uw woning passen? Wij weten eigenlijk zeker van wel! Mocht u nog vragen hebben of meer willen weten over de kosten van een dakraam plaatsen? Stel uw vragen gerust aan onze medewerkers. U kunt ook een bericht sturen naar info@hg-timmerwerken.nl of bellen naar 06-52271428. De specialisten van HG Timmerwerken komen graag langs voor uw dakraam montage.