• 14 jaar ervaring
  • Scherp geprijst
  • Velux & Fakro gecertificeeerd
  • Montage partnerschap
  • Snelle service
  • Prijsopgave binnen een dag

Dakraam laten plaatsen in Amsterdam

Woont u in Amsterdam en wilt u dakramen laten plaatsen? Dan staan de experts van HG Timmerwerken klaar om dit voor u te regelen. Wij hebben al veel tevreden klanten in Amsterdam geholpen met een nieuw dakraam. Wel raden we aan om van tevoren de verschillende mogelijkheden alvast te bekijken. Dakramen zijn namelijk te krijgen in verschillende soorten, maten en modellen. Wilt u alvast oriënteren op de mogelijkheden? Lees dan dit blog waarin we twee populaire merken dakramen bespreken.

Een dakraam van Fakro

Fakro is een producent van dakramen met een groot aanbod. Het voordeel is dat Fakro zowel voor platte daken als voor hellende daken dakramen kan leveren. Ook binnen het assortiment van Fakro heeft u nog steeds ruime keuze uit verschillende stijlen, kleuren en modellen. Er is dus altijd wel iets dat past bij uw pand. Daarnaast profiteert u van de volgende voordelen:

  • Het zijn zeer energiezuinige ramen die nauwelijks zorgen voor warmteverlies
  • Met het ventilatierooster zorgt u dat er altijd frisse lucht naar binnen kan
  • Kinderen kunnen het raam niet openen dankzij de kindveilige kierstand
  • Het hout dat gebruikt is, komt uit verantwoord beheerde bossen

Een Velux dakraam

Het andere bekende merk op het gebied van dakramen is Velux. Velux is een producent die zich door de jaren heen steeds heeft ontwikkeld en verbeterd. Ze begonnen met één model, maar hebben inmiddels een ruim assortiment dakramen. Hun producten zijn te verkrijgen in verschillende maten, soorten, kleuren en uitvoeringen. Voor iedere toepassing kunt u dus wel een Velux dakraam vinden.

Welk dakraam past bij u?

Welk merk of model u moet kiezen, is in de eerste plaats afhankelijk van uw pand. Daarnaast komt ieder dakraam weer met zijn eigen kenmerken en voordelen. Twijfel daarom niet om een specialist in te schakelen voor advies. Bij HG Timmerwerken helpen we u met alle plezier om te bepalen welk dakraam het beste bij u en uw pand past.

Dakraam laten plaatsen

Heeft u een keuze kunnen maken en gaat u een dakraam in Amsterdam bestellen en laten plaatsen? Schakel dan de experts van HG Timmerwerken in. Wij kunnen het dakraam vaak snel voor u plaatsen. Hierbij zorgen we altijd voor een keurige afwerking. Doordat wij zowel bekend zijn met de Fakro dakramen als met de Velux dakramen kunt u altijd rekenen op een uitstekend resultaat. Neem contact met ons op voor een offerte of een afspraak. Gebruik hiervoor het contactformulier op de website of mail naar info@hg-timmerwerken.nl. U kunt ook bellen naar 06-52271428.